HANDELSPLATS DAMMPARKEN

PROJEKTINFORMATION

Läge: Alsike Nord, Etapp 1
Storlek: c:a 1320 kvm affärslokaler i bottenplan + gemensamt torg med sushirestaurang


Alla lokaler är klara och inflyttade:

Vi tackar Coop, STC gym och Egentid skönhetstudio för förtroendet och hoppas på ett riktigt långt och givande samarbete för områdets och Alsikes bästa.

HANDELSPLATS DAMMPARKEN HAR BLIVIT AlsikeS nya centrum och är perfekt beläget intill den redan populära Dammparken, dit många Alsikebor tar sig för en stunds rekreation.

I bottenplanet av fastigheten finns c:a 1320 kvardratmeter handelsyta med ett torg i det nordväst hörnet som sammanbinder lokalerna med parken mittemot. På torget finns en charmig sushirestaurang som serverar både sushi och olika former av pokébowls.

Lokalerna är ljusa med synliga fina träpelare och i stort sett hela framsidan är täckt med glaspartier från golv till tak.

Lokalerna i ytterläge har även sidoljus från fönsterpartier på gavelväggarna.

Framför fastigheten går en lokalgata med ett tjugotal gratis parkeringsplatser för besökande plus två stycken elbilsladdare nära entrén till Coop.

Vi hjälper gärna till med hyresgästanpassningen och kan hjälpa er med allt från ritningar till färdigt resultat. Har ni egna entreprenörer och vill göra anpassningen av lokaler själva kan vi godkänna detta genom avtalsskrivning.


Hyresgäster har möjlighet att, i mån av plats, hyra carportplats bakom fastigheten i direkt anslutning till lokalen.

Välkommen Coop

Hansdelsplats Dammparkens första hyresgäst blev Coop och det var med en sannerligen stor portion glädje vi på Walloxstrand kunde meddela att just Coop blev vår första hyresgäst i projektet. Butiken är drygt 900 kvadratmeter stor och sträcker sig från den södra gaveln och fram till portiken som delar handelsplatsen (se bild nedan).

Coop har låtit bygga en modern, personlig butik som erbjuder prisvärd, hållbar matglädje till de boende i Alsike med omnejd.


" -Vi ser fram emot att öppna en ny modern butik som bjuder på prisvärd, hållbar matglädje. Det är också väldigt roligt att butiken tar plats i ett hus som är byggt med samma gröna tankar som genomsyrar Coops varumärke", säger Christian Wijkström, vd på Coop Butiker och Stormarknader.


Ladda ner Coops pressmeddelande här (pdf)Intresserad av att hyra hållbara lokaler bygga av trä?

Fyll i så fall i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi.

Vi samlar in anmälningarna veckovis och återkommer till dig så snabbt vi kan.

Marknadsundersökning

Under projekteringen av handelsplatsen gjordes en marknadsundersökning med fokus på de människor som bor i närområdet runt Dammparken, men även på Alsike i stort.
Svarsfrekvensen var väldigt hög och vi fick därmed en bra bild av vilka verksamheter Alsikeborna helst ser i fastigheten.
Följande tre verksamheter, utan inbördes ordning, var de som var klart populärast bland de boende i närområdet:
  • Livsmedelsbutik
  • Träningscenter / Gym
  • Bageri/Café
Vi kommer givetvis att vara lyhörda mot marknaden och redovisar löpande på den här sidan vilka företagare/verksamheter vi väljer att gå vidare med.

STATUS:

För tillfället är alla lokaler uthyrda med långa kontrakt, men vill du veta mer och kanske hyra lokal någon annanstans så tveka inte att ta kontakt med oss så får vi se vart det kan leda.


HYRESGÄSTER:

Coop

STC gym

Egentid skönhetsstudio m. frisör

Alsike Sushibar


ÖVRIG SERVICE:

Brevlådor
Instabox
Gratis lån av släpkärra

PROJEKTSTATUS:

Intresseanmälan

Skicka

Projekt

Genomförda
"Stål och betong växer inte på träd"    
  • Walloxstrand AB
  • info@walloxstrand.se
  • Mejselgatan 21
  • 741 71 Knivsta